Електромобилите определено са бъдещето.Базираната в Харков украинска компания Vilkon представи прототип на

...
Електромобилите определено са бъдещето.Базираната в Харков украинска компания Vilkon представи прототип на
Коментари Харесай

Пуснаха революционен електромобил от Украйна за 11 хиляди лева

Електромобилите несъмнено са бъдещето.

Базираната в Харков украинска компания Vilkon представи прототип на наличен електромобил - декларираната цена е само 170 000 гривни или към 11 000 лв..

Електромобилите  Lulida T6, за украинския пазар колата ще се казва Vilkon JG, ще бъдат доставяни в Украйна от Китай във типа на напълно съединена каросерия и настрана опаковани зарядни кафези, а сглобяването и монтажа на цялата електронна час на колата ще се създава в Харков. 



Въпреки скромните си размери, не става дума за квадроцикъл или голф количка, а за напълно пълностоен електромобил, пише Autoconsulting.ua, цитира Блиц.

Четириместният хечбек А-клас има пет порти, а задната седалка се сгъва, като по този метод потребния размер на багажника доближава 1 пространствен метър. Благодарение на тази " екстра " дребната електрическа количка може да служи за доставка на артикули из града. 

Впрочем, има и специфична товарна версия за куриерска работа, която се предлага настрана. Тя ще бъде показана при положение на сполучливия старт на пътническата версия. 

При това, възнамерява се да има цели три дизайна на каросерията на количката, които ще се казват  JG1, JG2 и JG3.



Но по какъв начин са решени най-големите проблеми на електрическите коли? Да кажем по този начин: в цялостно сходство с цената. Мощността на електрическия мотор е към 4 киловата или към 5.5 конски сили. Това е задоволително за оптималната скорост от 55 километра в час. Капацитетът на батерията на базовия вид е 100 ампер часа, с които ще можете да изминете 100-110 километра. Ако си вземете разширения пакет, пробегът може да доближи и до 200 километра. 

Количката освен това има много величествен за класа си електропакет: стопляне на салона, електрически стъкла, камера за задно виждане... 

Компанията възнамерява постепенна агресия. Първоначално се планува завладяването на пазара в Харков, а по-късно и в останалите райони на Украйна.  Засега не е известно, дали количката ще се изнася отвън страната. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР